×

Meddelande: Golfway använder cookies för att förbättra din webbupplevelse.

Vanliga Frågor & Svar

 • Förbinder jag mig till något när jag anmäler mig till nyhetsbrevet?

  Nej, om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev får du uppdateringar och gratis tips om vidoes och artiklar som vi tror du kan dra nytta av i ditt golfspel. Du kan när som helst avsluta prenumerationen. 

 • Från vilka enheter kan jag använda golfway.se?

  Golfway.se är skapad så att du kan använda tjänsten när du sitter i TV-soffan med en läsplatta, står på rangen med din smartmobil, eller sitter på kontoret framför datorn.

  Skriven av Golfway

 • Hur fungerar testperioden på 10 dagar?

  Vi erbjuder en 10 dagars gratis testperiod av Golfway Member så att du kan utforska vår tjänst innan du betar för den. Oavsett vilken betalperiod du väljer (månad/halvår/år) så kan du testa tjänsten gratis i 10 dagar. Vi hoppas att du under din gratis testperiod gillar tjänsten så mycket att du vill fortsätta använda den, men om du vill avsluta medlemskapet kan du göra det direkt från din profilsida eller genom att kontakta oss. Avslutar du medlemekspet innan testperiodens slut betalar du inget. 

  Skriven av Golfway

 • Jag har en annan fråga som inte besvarats här, hur kan jag få svar på den?

  Skicka oss ett email till info@golfway.se eller blir vän med oss på facebook.com/yourgolfway och skicka ett meddelande till oss där.

 • Jag har en rabattkod till medlemskapet, hur använder jag den?

  Har du vunnit eller fått ett presentkort med en rabattkod, t.ex. 15 eller 30 dagar, så skriver du in rabattkoden när du registrerar ditt konto i kassan. Under perioden som din rabattkod är giltig kan du använda tjänsten helt gratis. Om du mot förmodan inte tycker om tjänsten kan du när som helst säga upp den inom loppet av din testperiod utan att du betalar något. 

  Skriven av Golfway

 • Spelar det någon roll om min enhet är IOS eller Android baserad?

  Både IOS och Android går bra.

 • Vilka nivåer riktar sig Golfway till?

  Golfway riktar sig till alla golfare, nybörjare som elitspelare. Få andra sporter är så utmanande på så många olika områden och nivåer som golf är. Därför skapar vi innehåll som täcker in alla ämnen i olika nivåer, med många av Sveriges bästa tränare. Så att du, oavsett din nivå idag, ska kunna hitta instruktion med en coach som passar dig för att utveckla ditt spel till nästa nivå.

  Skriven av Johan Lundkvist

 • Varifrån kommer namnet Golfway?

  Det korta svaret är, vi gillade det och det ger en hint om vad vi gör. Det längre svaret är att namnet har två delar. Golf för oss betyder så mycket mer än bara aktivitet eller idrott; gemenskap, utmaningar, utvecklingar, upplevelser, upptäckter, resor, lyckorus, besvikelse, mode och prylar. Way står också för många betydelser; the fair way, fairway, gateway, highway och doorway, som alla på något sätt beskriver vad vi vill att Golfway ska vara; en schysst väg till mer och bättre golf.

  Skriven av Golfway