Mitt favoritresmål som tränare!

Mitt favoritresmål som tränare!

På Costa Navarino Golf Resort i Grekland får golfare tillgång till all världens lyx. 

Två banor i närheten som alltid är i utmärkt kondition och tränings- områdena är bland det bästa jag har sett. Westin hotellet är ett fantastiskt femstjärnigt hotell med oerhört hög standard. Det erbjuder några varierade restaurangbesök utöver deras uppskattade bufférestaurang. 

(c) costanavarinoresort_image 5Detta är bara några anledningar till varför jag rankar Costa Navarino som mitt favoritresmål. 

Resorten har ett idylliskt läge vid stranden i Messinia. Det finns ett spa med hydroterapi samt en egen golfbana och 123 egna infinitypooler.

Resorten är inspirerad av gamla Messeniska herrgårdar och villorna använder natursten och lokala designelement i perfekt harmoni med den rena sandstranden och det orörda, sluttande landskapet. Alla rum på Costa Navarino har modern inredning och alla villor har en egen balkong med utsikt över resortens olivlundar och anlagda trädgårdar.

(c) costanavarino-baycourse_1

Intill hotellet ligger Dunes Course som är designad av den tidigare Ryder Cup-kaptenen och tvåfaldige vinnaren av US Masters, Bernhard Langer. Banan ligger naturligt utlagd i den typiska grekiska naturen med olivlundar och citrusodlingar. Det finns stora ondulerade greener, breda fairways och branta belagda potbunkrar. Flera hål går längs en liten flod som slingrar sig fram genom området och närheten till havet är slående. Golfbanan har blivit utvald av golfworld till en av Europas 100 bästa banor och är med i dataspelet Tiger Woods 2011.

The Bay Course ligger ca 7 km från hotellet och är designad av den ledendariske amerikanske banarkitekten Robert Trent Jones Jr. Den är lite kortare än Dunes Course och har en layout som premierar strategiskt spel och positionsgolf. Den fantasifulla layouten erbjuder fantastiska panoramavyer över havet och bergen. Flera hål spelas direkt längs med havet och två hål har direkt utsikt över den historiska bukten Navarino.

Den 21-28 April arrangerar jag en golfskola på Costa Navarino tillsammans med resebyrån 360golf.se. Utresan går från Göteborg och det vore fantastiskt kul att få visa dig detta golfparadis.

Hör av dig till mig med frågor eller direkt till 360golf.se för bokning. 

Ha dé gott!

Mikael

 

Mer information om resan finner du här under och via denna länk mikael-detterberg-21-28-april-2017-costa-navarino:

Rese- och golfpaket inkluderar:
Flyg t/r med Aegean inkl samtliga skatter, ett incheckat bagage á 23 kg & handbagage + golfbag, flygplatstransfer t/r
7 nätter på destination Westin Costa Navarino med del i dubbelrum, 7 frukost & 5 middagar, 3 greenfee på Dunes inkl hyrvagn och 2 greenfee på Bay Course inkl golfbil, Golfskola tillsammans med mig.
Pris per person: 16.995 kr
Frivilliga tillägg: Hyrklubbor: 0 kr, Spädbarn: 500 kr, Havsutsikt (per rum): 1995 kr, Juniorsvit (per rum): 4995 kr, Familjesvit: (per rum): 6495 kr, Junioirsvit med pool (per rum): 9995 kr, Enkelrumstillägg: 3745 kr

 

(c) costanavarinoresort(c) costanavarinoresort_image4(c) costanavarinoresort_image3(c) costanavarinoresort_image2(c) costanavarino-dunescourse_image4
(c) costanavarino-dunescourse_1

Foton: Alla bilder tillhör Costa Navarino. 

Comments

Mitt favoritresmål som tränare!


×