TrackMan Skolan

TrackMan Skolan

  • Coach: Max Persson & Mikael Detterberg Imstedt
  • Nivå: 3 av 5
  • Längd: 60 minuter
Or log in to access your purchased courses

TrackMan är ett mätinstrument som används av många av världens bästa spelare tillsammans med deras tränare för att säkerställa att de utvecklar sitt spel baserat på hårda fakta istället för gissningar. Flera av Sveriges tränare arbetar också med TrackMan och erbjuder lektioner och kurser där TrackMan används som ett komplement i träningen. 

Som med alla verktyg och analyser finns risken att användare känner av en ”information-overload” och istället för att uppleva en klarhet tack vare informationen känns det precis tvärtom. Därför skapade vi en TrackMan-skolan tillsammans med Max Persson och Mikael Detterberg Imstedt.

Här reder vi ut de vanligaste termerna och begreppen och ännu viktigare, hur du kan dra nytta av dem för att utveckla ditt spel med specifika övningar till varje del.

Du kommer vara bättra informerad och veta mer exakt vad du ska titta efter och vilka frågor du bör ställa när du tar din Trackman-lektion. Dessutom kommer du ha en bättre förståelse för olika termer som används av kommentatorer under proffstävlingar.

Modules