Upptäck & Använd Ditt Unika Sving DNA

Upptäck & Använd Ditt Unika Sving DNA

  • Coach: Daniel Bäck
  • Nivå: 3 av 5
  • Längd: 60 min
Or log in to access your purchased courses

Golfspelet har länge lärts ut genom att använda generella grunder som appliceras på alla typer av golfare med ingen eller lite hänsyn till varje golfares unika förmåga och förutsättningar. 

Som en av Sveriges främsta golftränare har Daniel Bäck under hela sin karriär fortsatt att utbilda sig och nätverka med de allra bästa svingtränarna och coacherna i världen. För 5 år sedan blev Daniel introducerad till en ny metod som utvecklats av Mike Adams som 2017 röstades fram till USA’s bästa golftränare. Metoden är idag känd som Swing DNA och har revolutionerat sättet som golf lärs ut på och hur golfare, på alla nivåer, utvecklar och förbättrar sitt spel.

I den här kursen får du inte bara en introduktion till Sving DNA, Daniel visar dig i detalj tre av delarna som analyseras när du mäter din Sving DNA, hur du mäter ut dessa delar i din sving, och hur du enkelt kan öva in den nya rörelsen när du upptäckt vilket som är ditt sanna DNA som golfare.  

Inte säker på om kursen är för dig? Titta först på introduktionsvideon innan du bestämmer dig för att upptäcka ditt unika Sving DNA och ta ditt golfspel till en helt ny nivå.

Modules