Puttning Skills Challenge

Puttning Skills Challenge

  • Coach: Mikael Detterberg
  • Nivå: 3 av 5
  • Längd: 5 timmar
Or log in to access your purchased courses

En komplett kurs i fyra delar som testar och utveckling din puttning från de korta och viktiga avstånden 1, 2, och 3 meter. Genom att testa dig själv i en Skills Challenge får du reda på hur bra din puttning är idag från dessa avstånd jämfört med de bästa spelarna i världen och med 18-handicappare. Efter att du genomför din Skills Challenge kan du med hjälp av instruktioner i de tre viktigaste delarna i puttning; Bollstart, Sikte, och Stroke, utveckla och förbättra din puttning snabbare och på ett effektivare sätt.

Det är få andra slag som har ett så stort avgörande på resultatet som de korta puttarna från 1-3 meter. Förväntningarna är höga och man kan vinna eller förlora en tävling, avgöra om scoren blir personbästa eller inte, och uppleva en rond som den bästa eller sämsta någonsin beroende på om puttarna trillar i eller ”rullar ur” koppen. 

Ge ditt spel ett ordentligt lyft och ta kursen tillsammans med din Coach Mikael Detterberg som leder dig genom en tuff men roligt utmanande Skills Challenge och sedan tre värdefulla övningar som förbättrar din puttning. 

Med varje del får du tillgång till ett nedladdningsbart worksheet med summering från den delen, övningen och instruktionerna. 

Efter att du har genomfört de tre delarna Bollstart, Sikte och Stroke, gör du en ny Skills Challenge och ser hur mycket din puttning har förbättrats. PGA-touren nästa! 🙂

Modules