5 Steg till Snabbare & Effektivare Teknikförändring

5 Steg till Snabbare & Effektivare Teknikförändring

  • Coach: Henrik Lundqvist
  • Nivå: 1 av 5
  • Längd: 30 min
Or log in to access your purchased courses

Hur genomför du en teknikförändring i din sving för att uppnå ett så positivt resultat på så kort tid som möjligt? Och hur uppnår du ett resultat som varar längre än ditt träningspass?

 

Svaren på de frågorna tillsammans med konkreta tips för din teknikförändring får du lära dig i den här serien av korta videos.

 

Från att ha studerat de olika momenten i golfrörelsen under mer än 30 år, har Henrik Lundqvist skaffat sig en unik förståelse för golftekniken och vad som krävs för att uppnå ett visst resultat. De verktyg han skapat hjälper såväl spelare som tränare runt om i världen uppnå ett bättre resultat, och det är ingen slump att Henrik inom nära golfkretsar idag går under namnet Dr. Golf. Oavsett om det är i föreläsningar för landslag, lektioner med individuella spelare på hemmabasen eller via Skype på distans, använder Henrik sig av 5 metoder han utvecklat för att uppnå en snabbare och effektivare teknikförändring. 

 

I den här kursen får du ta del av de 5 metoderna. 

 

Metoderna kan användas för din sving, för ditt närspel och för din puttning. Det handlar om hur du aktiverar samarbetet mellan din hjärna och din kropp på bästa sätt så att du intellektuellt förstår vad som ska ske och därmed kan utföra det effektivare och få ett positivt resultat på kortare tid.

 

För att dra full nytta av innehållet rekommenderar vi att du följer fyra steg:

  1. Titta på en metod i taget, pausa videon och testa att applicera innehållet direkt
  2. Fortsätt titta på nästa metod och upprepa steg 1
  3. Titta på alla metoder i följd 2-3 gånger 
  4. Sätt din nya kunskap på prov direkt! Ju längre du väntar desto mer glömmer du bort, men om du börjar använda kunskapen direkt ökar du chanserna avsevärt för en positiv effekt.

 

 

Lektioner